Dobra zabava
0

Spektakularnom promocijom Severina predstavila novi album "Halo"

Klix.ba
Najveća hrvatska i regionalna zvijezda, Severina, sinoć je u društvu saradnika, prijatelja i obožavatelja službeno predstavila svoj 12. album "Halo" s čak 17 pjesama. Njene nove pjesme imaju preko 230 miliona puta.

Na ovom cjelovečernjem muzičko-scenskom spektaklu prisustvovali mnogi Severinini saradnici, prijatelji i obožavatelji, među kojima i Iva Radić, Aleksandra Dojčinović, Sandra Bagarić, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Veljača, Matija Vujica, Lana Jurčević, Mia Dimšić, Tonči Huljić, Amir Kazić Leo, Anđa Marić, Ana Radišić, Branimir Mihaljević, Branko Đurić Đuro, Damir Kedžo, Goran Karan, Lana Gojak, Paula Valić Bekić te mnogi drugi.

''Htjela bih se zahvaliti svim autorima pjesama, saradnicima koji su mi pomogli izrealizirati album. Potom video umjetnicima, koji su izvrsno hvatali moje emocije u spotovima. Režiju za ovu promociju osmislio je Rok Pečečnik, koji će režirati i moju turneju na jesen. Posvetit ćemo je našem Tomažu. Ivona Brnelić osmislila je koreografiju. Band je zvučao odlično, bravo ekipa. Hvala svim mojim kolegama, PR365 na nesebičnoj podršci, znanim i neznanim gostima koji su bili. Ovo je bilo samo zbog njih, da se u ovom malo zabavimo, podružimo i uživamo. I sve mi se čini da sam u tome uspjela i zato sam neizmjerno sretna", kazala je Severina.

Osim nove turneje, Severina je sinoć predstavila saradnju s kompanijom Rakuten Viber, lansiranjem vlastitog paketa naljepnica koje su dostupne od jučer.

Naljepnice su inspirirane Severinim pjesmama i ima ih 27.

''Jako me veseli saradnja s Rakuten Viberom, tim više što sam i osobno fan naljepnica. Nadam se da ćete u mojima uživati i dijeliti ih s prijateljima, jer sigurno postoji osoba kojoj bi rado poslali stihove poput 'Virujen u te', 'Moja prijateljice' ili 'Ovo će biti dobra noć predosjećam'", kazala je Severina.