Muzika
0

Specijalna ponuda ulaznica za Severinin koncert u Zetri i promocija albuma

Dva dana pred veliki koncert u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu, najveća hrvatska pop zvijezda Severina će održati promociju albuma "Dobrodošao u klub" u BBI centru.
Tropik d.o.o., kao najveći izdavač originalnih muzičkih CD-ova u našoj zemlji, u saradnji sa izdavačkom kućom Dallas, promoterom Music Star Production Sarajevo, na početku ozvaničenja dugoročne partnerske saradnje sa BBI centrom najavljuje promociju Severininog novog albuma i specijalnu ponudu ulaznica za sarajevski koncert u Tropik Media Shopu.

Nakon izlaska krajem prošle godine, dvanaesti studijski album popularne Seve oborio je sve rekorde prodaje, kako u regiji, tako i u Bosni i Hercegovini, gdje je do sada prodat u više od 6.000 primjeraka.

Pošto je tokom ove godine imala puno obaveza u vezi sa koncertnom turnejom "Dobrodošao u klub", koja će se nastaviti 12. oktobra velikim sarajevskim koncertom, Severina će iskoristiti priliku da se druži sa svojim fanovima i predstavnicima medija iz BiH na promociji albuma 10. oktobra u 17:00 sati u Tropik Media Shopu u suterenu BBI centra.

Tropik Media Shop od danas, 04. oktobra, postaje i zvanično prodajno mjesto kupikartu.ba pa je tom prilikom i radi dolazeće promocije u saradnji sa Music Star Production Sarajevo napravljena i specijalna ponuda za Severinin koncert u Zetri 12. oktobra. Svi zainteresovani od danas u paketu mogu kupiti ulaznicu za parter i originalni CD "Dobrodošao u klub" po cijeni od 20 KM. Svi fanovi koji u toku narednih sedam dana kupe ovaj paket imat će priliku družiti se sa Severinom na promociji 10. oktobra, dobiti potpis velike zvijezde na svoj originalni CD te u subotu 12. oktobra uživati u nezaboravnom nastupu svoje ljubimice u sarajevskoj Zetri.

Inače, Tropik media shop otvoren je početkom januara u prostoru Automato salona zabave u suterenu BBI Centra u Sarajevu, a predstavlja jedinstveni maloprodajni objekat ove vrste u BiH. Od sada na jednom mjestu svi ljubitelji originalnih izdanja svih modernih medija mogu doći do najnovijih filmskih naslova u DVD ili Blu Ray tehnologiji, originalnih CD-ova svih domaćih i stranih izvođača te vrhunske muzičke literature i gramofonskih ploča.

Od prije nekoliko dana Tropik Media Shop je ponudu obogatio aktuelnim printanim izdanjima, a od danas, 4. oktobra, je postao i zvanično prodajno mjesto kupikartu.ba pa tako svi kupci mogu doći do ulaznica za sve značajnije muzičke i sportske događaje u našoj zemlji i regiji. Od trenutne ponude možemo izdvojiti sve vrste ulaznica za Severinin koncert te ulaznice za parter za sarajevski koncert grupe Dubioza kolektiv, koje se po promotivnoj cijeni od 7 KM prodaju odlično te je sigurno da će do kraja vikenda biti rasprodate.