Drugu godinu zaredom
26

Širokobriježanin Josip Grabovac imenovan ambasadorom Ultra Europe Festivala

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Josip Grabovac, trenutno jedini skaut za mlade brendove i bh. novinar s prebivalištem u Milanu nedavno je ponovno imenovan ambasadorom najvećeg muzičkog festivala Ultra Europa ovoga ljeta koji ce se odrzati 12.13. i 14. jula 2024. u Splitu.

Ultra Europe ove godine slavi svoju desetu obljetnicu sa grandioznom i impresivnom scenografijom i napoznatijim muzičarima svijeta kao sto su Adam Beyer, Timmy Trumpet, Martin Garrix , Hardwell, Armin Van Buren , Boris Brejcha, Eric Prydz i mnogi drugi.

Joe Basic, Josip Grabovac i Mandy Basic
Joe Basic, Josip Grabovac i Mandy Basic

Josip ističe da je to festival koji povezuje mlade iz cijeloga svijeta i promovira etiku zdrave zabave i uz vrlo stroge kontrole kao svake predhodne godine. Osim toga daje ogromnu promociju Hrvatskom turizmu i susjednim državama kao npr. njegovoj rodnoj BiH gdje se i sam uvjerio koliko turista prije i poslije festivala dok su u Hrvatskoj odluče posjetiti ljepote Bosne i Hercegovine.

"Sjajan je osjećaj primiti ovaj poziv direktno od izvršnog direktora Joea Basica i njegove supruge Mandy Basic te biti dio tima Ultrà Family drugu godinu za redom. Joe je prije svega velika ljudskost, nakon toga odličan menadžer zabave, sposoban realizirati događaj ovakvih razmjera. Uz izvanrednu organizacijsku strukturu pridaje i veliku pozornost na sigurnost i održivost iste", zaključio je ovaj Širokobriježanin.