Za vrijeme izvođenja hita "Fire"
106

VIDEO / Scooter traži vatru na bini u Skenderiji

Klix.ba
Svjetski poznata muzička hard-dance i techno grupa iz Njemačke Scooter nastupit će 17. maja prvi put u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a iz njihovog menadžmenta uputili su zanimljiv zahtjev - za vrijeme izvođenja hita "Fire" traže da im na bini bude obezbijeđena prava vatra.

Vatrom će upravljati ljudi iz tima Scootera, koji će zajedno s članovima grupe stići iz Hamburga.

Edin Dinarević, član organizacionog tima agencije ED Booking izjavio je da je ova agencija zahtjev proslijedila inžinjerima za produkciju te se nadaju da neće biti problem da se to i obezbijedi.

Hans Peter Geerdes Baxxter, pjevač i jedan od osnivača benda Scooter, u sarajevsku dvoranu Skenderija dolazi sa još tri člana Henrikom Stedlerom, Michaelom Simonom te Jensom Peterom Theleom.

Karte za ovaj muzički spektakl možete nabaviti još uvijek po cijeni od 17 KM na nekoliko prodajnih mjesta u Sarajevu: City Pub, Skenderija, BKC, Ferhadija kod tržnice, te širom BiH na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba. Online ulaznice nabavite preko portala Kupikartu.ba.

Drugi kontigent ulaznica, 2000 komada, bit će u prodaji po cijeni 25 KM, Kontigent C 35 KM i na dan dešavanja 45 KM. Vip ulaznice po osobi koštaju 90 KM.