Koncert J. Blunta
0

Sanela Jenkins dolazi u Sarajevo

Sarajevo-x.com
Uspješna Sarajka Sanela Jenkins dolazi u Sarajevo sa svojim prijateljem Robertom Cavallijem, saopšteno je iz firme Art Zone, koja organizuje skorašnji koncert Jamesa Blunta.
  1. juna 2008. godine u sarajevskoj dvorani Zetra će se desiti jedinstven događaj u regionu. U pitanju je već najavljeni koncert velike pop zvijezde - Jamesa Blunta, kojem će prisustvovati i vrhunski svjetski dizajner Roberto Cavalli.

Osoba koja je najzaslužnija za posjete ovih velikih imena glavnom gradu BiH je uspješna Sarajka Sanela Jenkins, inače poznati humanista, osnivač humanitarne fondacije "Irnis Ćatić" koja nosi ime njenog brata, koji je svoj mladi život nesretno izgubio tokom agresije na BiH. Ova fondacija djeluje već pet godina, tokom kojih je vratila osmjeh na lica mnoge djece, izbjeglica i svih osoba kojima je bila nužno neophodna liječnička pomoć.

Roberto Cavalli je poznat kao veliki prijatelj svjetskih muzičkih i filmskih zvijezda poput Lennyja Kravitza, Madonne, Drew Barrymore, Sharon Stone, Jennifer Lopez i mnogih drugih, za koje je i dizajnirao određene odjevne predmete i koji uvijek sa užitkom nose neka od njegovih unikatnih modnih rješenja.

Karte za koncert Jamesa Blunta će koštati 35 KM i 45 KM, a već od 3. juna moći će se naći na prodajnim mjestima: plato Skenderija, Unitic i Ferhadija-ulična prodaja.