Muzika
0

"Rekla je": Bend Ničim izazvan svoj novi spot posvetio publici

Klix.ba
Po objavljivanju albuma prvijenca, sastav "Ničim izazvan" najčešće je opisivan kao beskrajno šarmantan i veseo bend sa zaraznim melodijama koje plijene.

Energiju koju nose sa sobom publika je vrlo brzo prepoznala! Bend je odmah po završetku studijskog rada krenuo na promotivnu turneju po Srbiji i Crnoj Gori, a neke od najsvjetlijih trenutaka sa nastupa održanih tokom ljeta sumirali su u video spotu za singl "Rekla je:", koji je premijerno emitovan na MTV kanalu u ponedjeljak, 22. septembra.

Članovi ovog sve popularnijeg sastava tvrde da bez publike sa kojom imaju odličnu interakciju i od koje dobijaju samo pozitivne reakcije, njihovi nastupi ne bi bili to što jesu.

"Tokom ljeta smo zaista dosta nastupali... Svaki koncert je bio sve bolji i energičniji prije svega zahvaljujući sjajnoj publici kojoj se ovog puta zahvaljujemo tako što joj dodjeljujemo jednu od glavnih uloga u spotu za pjesmu 'Rekla je:' snimljenom u saradnji sa našim prijateljima iz BIM video produkcije", kazali su članovi benda.