Službeno potvrdile
0

Pussycat Dolls od aprila kreću na turneju, Melody Thornton se nije vratila u grupu

M. N.
Članice Pussycat Dolls službeno su ponovo zajedno kao grupa, deceniju nakon što su se razišle. Sve su se vratile osim Melody Thorton.

Na turneju kreću u aprilu 2020. godine i to u Velikoj Britaniji i Irskoj. Karte će biti u prodaji od ove nedjelje.

Tokom gostovanja u showu "Good Morning Britain" kazale su kako se među njima nije ništa promijenilo.

"Sve smo bile uzbuđene i nervozne jer nismo znale kako će biti, ali znale smo da treba samo trenutak da se spojimo i to se dogodilo. Zabavno je vratiti jer imamo predivnu hemiju zajedno", rekle su Carmit Bachar i Jessica Sutta.

Ashley Roberts kazala je kako će sada sve raditi na zreliji, zabavniji i vrtoglaviji način.

"Bacamo se kao da nam je opet 22 godine. To naše tijelo zna, ali zglobovi jecaju", kazala je smijući se.

O tome zbog čega se Melody Thorton ne vraća nisu govorile. Istakle su kako je za njihov povratak zaslužan menadžer Robin Antin.

"Robin je želio da nas vrati godinama. Kao da je prošla minuta otkako smo bile zajedno. Sve smo prošle naše puteve i proživjele dosta toga od tada. Uzbuđeno očekujem šta ćemo napraviti", kazala je Nicole Scherzinger.

Poručila je kako nisu pod pritiskom jer su tu da osnaže svoje fanove.

"Nadamo se da možemo biti primjer i pomoći ljudima koji se bore da zakorače u svoju snagu. Mi je sada živimo", dodala je Nicole.

Ranije je objavljeno kako su Nicole Scherzinger, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta i Kimberly Wyat potpisale su višemilionski ugovor koji ih obavezuje na svjetsku turneju i snimanje novih pjesama.