Zvanična prodaja 14. oktobra
0

Predviđeni broj karata za "Kao rani mraz" planuo za nekoliko sati

Sarajevo-x.com
Paketi ulaznica za manifestaciju "Kao rani mraz", tačnije 4.000 paketa (broj je određen kapacitetom premijere filma "Kao rani mraz") rezervisani su putem portala kupikartu.ba već istog dana kada su rezervacije i omoguće, zbog čega je na tom portalu "izbila velika online gužva".

Riječ je o rekordno brzoj rezervaciji ulaznica, što je potvrda da veliki broj fanova željno očekuje manifestaciju i žele mjesec dana ranije biti sigurni da će provesti nekoliko večeri sa velikim kantautorom, ali i režiserom, Đorđem Balaševićem.

Osim premijere filma, ulaznice važe i za koncert Đorđa Balaševića, koji će se održati noć ranije. Napominjemo da to nije ukupan broj ulaznica koji će biti pušten u prodaju, te da će još veliki broj ljubitelja panonskog mornara postati dio jednog od najvećih događaja ove godine u Sarajevu, nakon što krene zvanična prodaja ulaznica.

Nakon mnogo godina, prijatelj ovih prostora, ambasador dobre volje i iznad svega "pjesnik svega što razumemo, osjećamo i pamtimo" Đorđe Balašević predstaviće sve ono što je radio u pauzi dok ga nije bilo u našim krajevima.

Bh. premijera filma "Kao rani mraz" Đorđa Balaševića, kojoj će predhoditi koncert "Đorđe Balašević i Panonska mornarica" održaće se 18. i 19. novembra 2011. godine sarajevskoj dvorani Zetra. Tom prilikom, u Sarajevu će boraviti ekipa filma koja će se predstaviti posjetiocima.

Zvanična prodaja ulaznica počinje 14. oktobra putem portala kupikartu.ba.

m:tel je generalni sponzor manifestacije, a počasni pokrovitelj Grad Sarajevo.