Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da svaka čast Halidu on nas je granatirao sa okolni planina xD Svaka cast M.J. sigurno je samo jedno a to da je tip LEGENDA pa dali mi postovali vise njega ili Srebrenicu mada je to glupo uopste porediti ...
pa sto ne bi postovali Michael Jacksona??\' Covjek je pomogao u ratu kao ni jedan nas umjetnik.. Halo ba 3 miliona dolara... Aj mi navedi jednog \"naseg\" koji je donirao toliko novac... Eto vam nasih umjetnika Bregovica, Karajlica, Kusturice satrali su se pomazuci... I Dino Merlin samp pjevao okolo i stusio u inostranstvo.. jedino svaka cast halidu beslicu... pa ljudi nas vise postuju drugi nego mi sami sebe... Michael Jackson je zasluzio ulicu u Sarajevu za pomoc kad je najteze bilo..
Nigdje ne pise kad pocinje ... ccc od 21 do 1 sat ujutro
Jos kad bi stavili u koliko sati pa i da ima koristi od vijesti!
steta sto nemogu prisustvovati,bio je i ostao legenda....