Svirka u DFK klubu
0

Poklanjamo karte za koncert Partibrejkersa u Banjoj Luci

Sarajevo-x.com
Legendarni beogradski rock bend Partibrejkers, koji ove godine obilježava 30 godina postojanja, svirati će u subotu, 25. februara, u banjalučkom DFK klubu.

Kao što ste već navikli, portal Sarajevo-x.com u saradnji sa organizatorom koncerta svoje čitatelje nagrađuje trima ulaznicama za ovaj istinski rock spektakl.

Sve što je potrebno da uradite jeste da u ponedjeljak do 12 sati pošaljete e-mail sa svojim ličnim podacima i brojem telefona na adresu [email protected] sa naznakom "za koncert Partibrejkersa".

Troje čitatelja, izvučeni metodom slučajnog odabira, dobit će po jednu besplatnu ulaznicu za koncert. Karata je u prodaji ostalo još malo, a možete ih kupiti po cijeni od 15 KM.

Partibrejkersi još od svog pojavljivanja 1982. godine ne prestaju prenositi duh rock 'n' rola i biti oličenje njegovog pravog i najiskrenijeg izraza.

"Imamo namjeru svirati neke stvari koje dugo nismo svirali. Nadam se da ćemo imati dobar zvuk i da će puno ljudi doći da se provesele sa nama", poručio je pjevač Partibrejkersa, popularni Cane.

Ulaznice su osvojili: Nina Ćatović, Zoran Pivašević i Nataša Kaurin.