Dino Merlin na Koševu
0

Počinje prodaja ulaznica za koncert Dine Merlina

Sarajevo-x.com
Nakon zapažene promocije novog albuma "Ispočetka" u proizvodnim pogonima UTL-a, Dino Merlin nema vremena za predah. U punom su zamahu pripreme za koncertni spektaktl ovog umjetnika, koji je najavljen za subotu 19. juli na stadionu Koševo.

Organizator koncerta tim povodom želi obavijestiti javnost da zvanična prodaja ulaznica počinje u subotu, 28. juna. Ulaznice će se moći nabaviti u svim agencijama Centrotransa širom BiH, potom na prodajnim štandovima u Sarajevu koji se nalaze na platou Skenderija i ispred Tržnice Markale, te u CD shopu Magaza u ulici Veliki Ćurčiluk.

Internetska prodaja ulaznica vršit će se putem svjetske agencije Ticketline, čiji su linkovi: ticketline.hr i ticketline.co.yu).

Najveći tiraž karata za sarajevski koncert prodavat će se po cijeni od 10 KM, dok će ulaznice za zapadnu tribinu koštati 20 KM. S obzirom da postoji interes za ulaznicama sa VIP-backstage predznakom, očekuje se da će se na tržištu pojaviti i manji broj ovakvih karata. Rezervacije za VIP-backstage mogu se obaviti već od subote na adresi [email protected].

Koncertom Dine Merlina na Koševu zvanično započinje velika evropska i svjetska turneja pod nazivom "Ispočetka" koja će trajati tri naredne godine.