"London Passage '24"
84

Počinje Day Clubbing u Sarajevu: Pet nezaboravnih subota uz elektronsku muziku

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Nakon uspjeha premijernog "London Passage" i "Winter Edition" serijala, Day Clubbing s ponosom najavljuje ovogodišnju ljetnu sezonu, skupljajući vrhunske muzičke talente.

U drugom planiranom London Passage izdanju, sarajevski Day Clubbing koncept kroz pet nezaboravnih subota okuplja trinaest istaknutih lokalnih umjetnika RNB i elektronske muzike.

Napominjemo, u pitanju je novonastala sarajevska priča, ispričana s ljubavlju i predanošću, koja se ističe svojim profesionalnim pristupom stvarajući poseban prostor za lokalne umjetnike gdje su u centru pažnje oni i njihova muzika.

Otvorenje London Passage '24 serijala je u subotu, 18. maja, kada se prepuštamo Sarajevo Matinée osnivačima, Alainu i Coemu, da svojim muzičkim setovima stvore jedinstvenu atmosferu i uvedu nas u svijet zabave i ritma.

Zabava počinje u 17 sati u jedinstvenom ambijentu pasaža ispred London Coffee Wine Bar-a na adresi Merhemića trg bb u naselju Ciglane. Kao i do sada, svim posjetiteljima je besplatan ulaz s dostupnim besplatnim parkingom u neposrednoj blizini. Nakon glavnog događaja, zabava se zvanično nastavlja u klubu Silver & Smoke do kasnih sati. Predstavljamo vam i kompletan line-up, a za više informacija i najave budućih serijala zabava možete vidjeti na njihovim službenim profilima: Facebook i Instagram.