Šta vi mislite?
178

Ova pjesma je za 4 dana postala najslušanija u BiH, ljudi tvrde da je plagijat starog hita

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Pjesma "London" koju izvode srbijanski pjevači Voyage i Elena Kitić objavljena je prije četiri dana i već je zasjela na prvo mjesto u bh. trendingu.

"Bebi, biće dobro, pa zato priđi mi da vodim te u London. Ja gadan mangup, ona loži se na bonton. I nije mala, samo pijana je mnogo", glasi refren pjesme koja broji preko 1,5 miliona pregleda.

"Kako svjetski oboje izgledaju", "Pjesma kida dajte još zajedničkih dueta", "Baš čudna pjesma, ali jako autentično. Treba se slušati kako bi sjela. Njih dvoje ekstra spoj", neki su od komentara ispod pjesme na YouTubeu, međutim mnoge je podsjetila na pjesmu 50 Centa iz 2005. "Candy shop".

"Kakva autentičnost kad je cijeli bit uzet iz "Candy Shop"', "Odlična pjesma bila prije 13 godina, sjećam se kad sam je prvi put čuo", "Očekivala sam više, najavljuju pjesmu godinu dana, čisti plagijat", pisali su nezadovoljni slušatelji.

Inače, Voyage se osim muzikom nedavno počeo baviti i glumom, a svoj prvi glumački angažman imao je u seriji "U klinču" gdje tumači lik Aljoše.

Serija je prikazana i na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu.