Muzika
0

Novi spot grupe Elemental

Sarajevo-x.com
Nakon uspješnog singla i spota za pjesmu 'Zašto te imam', grupa Elemental izbacuje novi spot za novi singl 'Pod pritiskom'. Spot je režirao Mario Kovač, a u formi je kratkog filma u kojem se opisuje prosječan dan prosječnog čovjeka koji obavlja svoj nimalo glamurozan "Sizifov posao".

U gužvi tipičnog jutra, Remi i Shot pokušavaju ne popustiti pod pritiskom. Dio spota sniman je u prostorima tvornice 'Jedinstvo' i kluba “Močvara” koji su i sami pod pritiskom gradskih vlasti koja ih želi zatvoriti.

Promocija spota održat će se u klubu “Močvara”, 8. aprila u 20 sati. Nakon promocije, spot će svima biti dostupan na web stranici Elementala: www.elemental.com.hr i na YouTubeu.

“Prvi put smo radili redateljem Mariom Kovačem i oduševljeni smo ishodom spota! Savršeno je uhvatio atmosferu pjesme i dočarao haos pritiska,” riječi su Mirele Priselac - Remi.

Njen kolega Luka Tralić - Shot je rekao: “Nismo željeli napraviti "običan" spot u kojemu se ništa ne događa, tako da sam stvarno jako zadovoljan s učinjenim! Mario nas je malo stisnuo pa smo morali glumiti i preglumljivati, ali finalni produkt je stvarno super."