Muzika
1.2k

Nina Badrić zaplesala sa Mirzom Mustafagićem na koncertu u Tuzli

Piše: D. Brkić
(Foto: Darko Zabuš/Klix.ba)
Još jedan veličanstven koncert u tuzlanskom BKC-u priredila je regionalna pop diva Nina Badrić, koja je sinoć na stageu dočekana i ispraćena ovacijama. Tuzlanski koncert, u sklopu bosanskohercegovačke turneje, Nina Badrić je otvorila pjesmom "Čežnja“.

"Pitam se zašto na mojim koncertima niko nikog ne zaprosi, kako to rade na koncertima Gibonnija ili drugih kolega. Eto, zašto mene niko ne zaprosi“, kazala je kroz šalu fenomenalna Nina Badrić.

Potom je navela kako je za nju Tuzla poseban grad, jer u njemu živi njena najveća ljubav, prijateljske naravi, a to je Mirza Mustafagić, koji je oformio njenu fan facebook grupu. Ubrzo je Mirza Mustafagić završio na stageu, gdje je zajedno sa Ninom plesao uz jednu njenu numeru.

Od oko 700 stolica u BKC-u, bar 600 su zauzele pripadnice ljepšeg spola, koje su sa Ninom horski pjevale sve njene pjesme. Na kraju su je vratile na bis, a na rastanku od publike Nina Badrić je ponovila kako se u Tuzli osjeća fenomenalno i da će ponovo vrlo rado doći.

Naredni koncerti Nine Badrić u sklopu bosanskohercegovačke turneje su u Zenici i Sarajevu, a ako je suditi prema tuzlanskom koncertu, publika će i u ovim gradovima uživati u njenim izvedbama.