Za vjernu publiku
829

Neno Murić krajem juna predstavlja BiH na festivalu Biser Jadrana u Tivtu

N. C.
Neno Murić u nedjelju gost na sarajevskom koncertu Frajli, krajem juna predstavlja BiH na festivalu "Biser Jadrana"

Neno Murić je posljednjom pjesmom "Ljubiš mi se" oduševio publiku, a ove godine učestvovat će i na nekoliko festivala.

Tako će naš pjevač 29. juna nastupiti na Biseru Jadrana u Tivtu.

"Od 125 pjesama koliko je stiglo na konkurs, izabrano je njih 25, a među njima je i moja "Ko sam ti ja". Festival je regionalnog karaktera, a, pored mene, iz BiH učestvovat će i Alen Islamović i grupa 'Euforija'. Crna Gora ima dugu festivalsku tradiciju, a festivali u Herceg Novom i Budvi iznjedrili su brojna muzička imena. Ja sam svoju karijeru započeo na 'Sunčanim skalama' u Herceg Novom i nosim najljepše uspomene sa ovog takmičenja. Tada sam se predstavio pjesmom 'Stope da ti ljubim', koja je i danas jedna od mojih najslušanijih pjesama. Crna Gora je za mene bila talična i sa velikim zadovoljstvom idem predstaviti novu pjesmu u Tivtu", kaže Neno Murić.

Neno ima ugovorene nastupe skoro do kraja godine, a za vjernu publiku u septembru priprema iznenađenje. Da je omiljen među kolegama potvrđuje i činjenica da će u nedjelju, 26. maja, biti gost na koncertu grupe Frajle u sarajevskom BKC-u.

"Nevena, Jelena Buča i Nataša Mihajlović su miljenice publike širom regiona i drago mi je što ćemo zajedno dijeliti binu. Neka ostane tajna koje ćemo pjesme zajedno izvesti", govori Murić.