Muzika
71

Mostar Summer Fest otvorio ovogodišnji poziv za volontere

Klix.ba
Ukoliko si veliki fan dobre energije, želiš upoznati sjajne ljude i družiti se s nekim od najboljih izvođača iz regije – ovo je sjajna prilika za tebe.

Mostar Summer Fest ove godine, 24 i 25.6. priprema još jednu nezaboravnu, energičnu i jedinstvenu zabavu pod otvorenim nebom na lokaciji industrijske zone grada Mostara. U nekoliko dana će industrijsku zonu pretvoriti u festivalski grad otvoren za sve ljude sjajnog raspoloženja i pozitivne energije.

Kako bi u tome uspjeli i ove godine su odlučili dati priliku mladim, proaktivnim i entuzijastičnim osobama da im u tome pomognu kroz Mostar Summer Fest program volontiranja, a sudeći po iskustvima volontera iz prethodnih godina, par dana provedenih s organizacijskim timom u kreiranju Mostar Summer Festa postaje najljepši mogući početak ljeta.

"Uz sjajan provod, druženje s izvođačima, kreativne poslove i nova iskustva nastala kroz organizaciju ovako velikog događaja, bitno je istaknuti da volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu, stoga ukoliko baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealna osoba za naš tim:

  • veseli te rad u timu,
  • imaš 18 ili više godina,
  • ne smeta ti zaprljati se,
  • krase te vrline poput organiziranosti, odgovornosti, pouzdanosti i točnosti,
  • prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i
  • želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera (otprilike) očekuju su:

  • adaptacija festivalskog prostora, priprema chill out zone itd.,
  • promocija Festivala putem flyera, plakata i sl.
  • briga o izvođačima i press centru", pojasnili su iz organizacijskog tima.

Dodaju kako će ove godine jednoj osobi dati i ekskluzivnu priliku da svojim fotoaparatom prati nastanak Mostar Summer Festa, od prvih radova u industrijskog zoni, preko dolaska izvođača na generalne probe pa sve do ludog plesa tijekom dvije festivalske noći. Stoga, ako imaš fotoaparat i voliš fotografiju, zgrabi svoju priliku i prijavi se za poziciju volontera fotografa koji će u stopu pratiti organizacijski tim i izvođače.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da napišeš rečenicu, dvije u kojima ćeš navesti razlog zašto baš tebe trebaju uzeti kao volontera i uz svoju fotografiju pošalješ na mail [email protected] ili u inbox njihove službene Facebook fan stranice na www.facebook.com/MostarSummerFest. Natječaj je otvoren od 12. aprila 2016. do 31. aprila 2016. u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti i Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje sa organizacijskim timom i izvođačima.