Srbijanska pjevačica
77

Milica Pavlović najavila koncert u Areni Zagreb: Hajmo se liječiti ljubavlju

I. S.
Srbijanska pjevačica Milica Pavlović najavila je koncert u Areni Zagreb te obradovala publiku.

"Ovu informaciju zna samo nekoliko mojih saradnika. Zbog stresa i priprema za sutrašnju arenu u Beogradu nisam stigla reći ni članovima porodice. Jako sam sretna jer je moja sljedeća stanica Zagreb, 21. juni 2024. Očekujem najbolju moguću publiku. Ovaj show sam pripremala kod vas. Zagreb na mene djeluje ljekovito, tako da 21. juna hajmo se mi lijepo zajedno liječiti ljubavlju. Ljubim vas i volim", rekla je tokom gostovanja na Extra FM.

Tokom 11-godišnje karijere Milica je objavila pet studijskih albuma na kojima su veliki hitovi "Sexy Senorita", "Tango", "Ljubi, ljubi", "Boginja", "Mogla sam", "Hej ženo", "Lav", "Provereno"... Upravo oni donijeli su joj titulu jedne od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije u regiji.

Svoju prvu veliku i spektakularnu koncertnu turneju pod nazivom "Lav" Milica započinje rasprodanim koncertom koji se održava sutra u Beogradu. U show koji je pripremila za svoju vjernu publiku uloženo je 500.000 eura. Uz nju nastupaju članovi benda, koncert je podijeljen u pet cjelina od kojih svaka nosi svoju snagu i poruku.

"Ja večeras neću uspjeti zaspati, nema šanse. Brojim svoje korake, promjene, doista je sadržajan i složen koncert. Ja sebi uvijek zakomplikujem život, ne znam drugačije, ali mi je bitno da je moja publika zadovoljna, da uživa", kazala je.