14. decembra
51

Matija Cvek i The Funkensteins oduševili publiku u Mostaru, uskoro stižu i pred sarajevsku publiku

D. J.
Foto: Press
Dvorana Kosače sinoć se pretvorila u pravi plesni podij uz groovere svjetske klase Matiju Cveka i njegov sjajni bend The Funkensteins.

Da, osim dobrih pjesama, emotivnih izvedbi, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni live nastupi sa bandom, a to je pokazao i sinoć u Mostaru.

Prepuna Kosača plesala je i pjevala u glas s njim preko dva i pol sata. Redali su se neki od najvećih hitova iz karijere Matije Cveka. Vrlo emotivan i sretan zbog susreta sa publikom u najprestižnijoj hercegovačkoj dvorani, Matija nije krio oduševljenje što publika jednako zna njegove stare, ali i pjesme sa tek izdanog albuma "Vile se ovdje igraju".

Posebno oduševljenje kod publike izazvala je izvedba dueta, velikog hita "Trebaš li me", te novog "Pola sunca" koju je umjesto Marije Šerifović, izveo sa Mihaelom Palić, najmlađom sestrom poznatih izvođača duhovne glazbe - sestre Palić.

Na pozornici je briljirao i gost koncerta Mostarac Josip Palameta, koji je uz svoje pjesme otpjevao i duet "Plesala je s ljetom".

"Najbolji koncert na kojemu sam bila", bili su neki od komentara publike, koja je do zadnjeg mjesta ispunila dvoranu i pokazala da je željna još Matijinih pjesama.

Do novog susreta sa publikom u Hercegovini, organizatori iz agencije PRimera, pozvali su publiku na novi koncert Matije Cveka koji će se u BIH održati 14.12. u Sarajevu u Cinemas Sloga.

Matijini koncerti su događaji za koji se traži karta više, što je pokazao i mostarski koncert, stoga su preporuke organizatora da ih publika kupi na vrijeme.

Dostupne su na platou Skenderija, Biletarnici BKC-a i preko sistema kupikartu.ba.