Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja rano pjeva ukaki se u gnijezdo... Na spektakle i skandale smo se navikli. Tesko nas pomjeraju. Ali nismo se jos odvikli od toga da jedemo svaki dan i ocekujemo da docekamo penzije, a i da penzije docekaju nas. Bilo bi fino, za promjenu da proslave vracanje sigurnosti posla ljudima i da objave kako cemo i mi i nasa djeca docekati penzije umjesto jos jednog svecanog otvaranja Olimpijade, Hotela itd. Pa ima ih koji nisu sjedili na usima kad se govorilo o Velikoj Depresiji 1920-tij, izmedju dva Svjetska Rata. Nikad raskosnijih spektakla nije bilo. I evo se spektakli opet ponavljaju, kao u Antoanetina vremena, pred Francusku Revoluciji, kada su ljudi sanjali kruh a Antoaneta se cudila sto ne jedu kolace GLADNI radnici. Eeeeeeeee ima nas koji nismo sjedili na usima iili se divili vatrometu u odmaralistima koja mozemo, kao i PENZIJE samo sanjati. Al/ nema veze, sto raskosnije to bolej, zar ne? Samo KOME? Kome od citatelja ovih vijesti?
pa da kada je bal nek\' je maskenbal...cccc...najlakse je rasipati se....
woooowwwww..............
Vako blještavo je bilo i kod nas 92-95.
Hoće im se može im se.
Divno, fascinirajuće; vjerujem da su prije ove rasipničke i glamurozne fešte, ko pravi muslimani poslali braći Palestincima hrane da izdrže u konc. logoru barem do sutra. Propali dabogda u razvratu i egoizmu.