Muzika
0

Kylie Minogue održala koncert

FENA
Australska pop zvijezda Kylie Minogue vratila se na muzičku scenu protekle subote kada je održala svoj prvi koncert godinu dana nakon završetka teške terapije liječenja raka dojke.

U dvorani Sydney Entertainment Center, pjevačica se pojavila odjevena u ružičasto perje, a dočekalo ju je oko deset hiljada obožavatelja. Koncert je otvorila hitom "Better the Devil You Know".

Tridesetosmogodišnja pjevačica ovim koncertom nastavlja turneju "Showgirl" započetu prije više od godinu i pol dana, koju je u svibnju 2005. morala odgoditi nakon što joj je dijagnosticiran rak dojke.

Dva dana nakon dijagnoze podvrgnuta je hitnoj operaciji. Prije nego što u januarau iduće godine nastavi turneju po Europi, Kylie će u rodnoj Australiji održati 20 koncerata, donosi Sawf News.

Organizatori su morali napraviti neke izmjene u programu, s obzirom da je kemoterapija završena u prosincu 2005. i pjevačica još uvijek nije u punoj formi.

"Jako sam uzbuđena što sam ponovno na sceni, tomu sam se tako dugo veselila. Prilično sam se dobro pripremila, iako nisam sigurna da ću moći skakati po pozornici kao prije", rekla je Kylie, koja je i dalje na uobičajenoj terapiji lijekovima za sprečavanje ponovne pojave tumora.