Muzika
0

Koncertom u Malinskoj Severina obilježila godišnjicu veze

Sarajevo-x.com
Na oduševljenje mnogobrojne publike, Severina je sinoć nastupila u discoteci Crossroad u Malinskoj. Dodatan interes za nastup splitske pjevačice potaknula je činjenica da je prije godinu dana u istoj diskoteci nakon nastupa upoznala zaručnika Slavka Šainovića, pa je tako sinoćnji koncert bio i svojevrsni jubilej, piše Jutarnji.hr.

Iznimno dobro raspoložena Severina plijenila je pažnju i glasom i pojavom. Odabirom garderobe odlučila je iskazati dati počast nedavno preminulome kralju popa pa se pojavila u kratkom seksi kombinezonu s printom lika Michaela Jacksona.

Atraktivna pjevačica i riječki poduzetnik vruće ljetne dane provode u Dubrovniku krateći vrijeme romantičnim šetnjama starom gradskom jezgrom. Seve je priznala kako joj je ovogodišnje ljetovanje najljepše dosad budući da ga provodi s muškarcem u kojeg je zaljubljena.

U Dubrovnik će se ponovno vratiti 8. augusta kako bi nastupila na terasi hotela Palace, a zatim će se još malo odmarati prije nastavka turneje. Seve Nacionale održat će 50 koncerata po čitavoj Hrvatskoj, a svaku pauzu na turneji koristi za druženje sa svojim Slavkom, od kojeg se ne odvaja.