Muzika
7

Jana voda s porukom i Klix.ba vas vode na festival Sziget u Mađarskoj

Festival Sziget jedan je od najvećih festivala u Evropi, a glavna zvijezda ovogodišnjeg programa bit će Rihanna. Janin korner bit će tu za sve, a ukoliko želite osvojiti dvije ulaznice za ovaj muzički spektakl, javite se na našu nagradnu igru.

Putem e-maila [email protected] pošaljite svoje ime, prezime i broj telefona te tačno odgovorite na nagradna pitanja: - Kada je bio održan prvi Sziget Festival?

  • Koje vam sve sadržaje može ponuditi Jana Aqua bar na Sziget Festivalu?
  • Navedite najmanje pet muzičkih zvijezda koje će biti izvođači ove godine?

Nagradna igra traje do petka, a sretni dobitnik dvije ulaznice bit će telefonski obaviješten o svim potrebnim informacijama.

Vreli avgust rezerviran je za Sziget Festival koji se od 10. do 17. avgusta održava u Budimpešti, a uz već spomenutu Rihannu, muzički program vrvi svjetskim muzičkim imenima, poput: Rihanna, Muse, David Guetta, Manu Chao La Ventura, Hardwell, Bastille, Sigur Rós, Parov Stelar Band, Nicky Romero, Years & Years i još 100-injak respektabilnih muzičkih imena.

Program nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a s paklenim vrućinama najlakše se suprotstaviti u Jana Aqua baru na samom ulazu na festival.

Sziget Festival svoje premijerno izdanje imao je 1993. godine, a do danas je izrastao u jedan od najvećih svjetskih festivala kojeg u sedam dana posjeti gotovo 500.000 ljubitelja vrhunske muzike.

Jana Aqua bar osim za osvježenje privlačit će pažnju svojim vizuelnim izgledom svih onih koji su željni dobre zabave, ali i svih koje pokreće srce. A takvih na festivalu će biti puno jer pokreće ih ljubav prema muzici i dobrom provodu, u kojem prevladavaju samo pozitivne misli i želja za širenjem tih pozitivnih misli sa dragim ljudima. Takvu poruku šalje i Jana svojim Samo ljubav aqua barom, koje će sigurno biti mjesto najboljih provoda i gdje zabava i pozitivne misli nikada neće prestajati.

Jana je već treću godinu zaredom neizostavni dio Sziget festivala koji se održava na otoku usred Budimpešte. Sziget festival 2014. godine proglašen je najboljim velikim festivalom u Evropi po Festival Awards Europe 2014. Da je riječ o najboljem velikom evropskom festivalu potvrđuju i sama imena izvođača koja svojim samostalnim koncertima mogu privući i više od 100.000 posjetitelja. Tako će edicija Jana Samo ljubav biti dio najveće muzičke priče na ovim prostorima.

Nagradna igra je završena. Dobitnica ulaznica na Sziget Festival koju su za nju obezbijedili Jana i Klix.ba je Sanja Škrbić. Čestitamo pobjednici i želimo joj dobar provod na festivalu.