Pripreme za spektakl u Zetri
0

Inna će nastupiti na sceni od 150 kvadrata

Sarajevo-x.com
Do koncerta velike evropske pop zvijezde Inne u sarajevskoj Zetri, 28. aprila, ostalo je još nešto više od dva mjeseca, a pripreme za spektakl su u punom jeku.
Uposlenici agencije Ed Booking, koja organizira ovaj muzički događaj, ništa ne prepuštaju slučaju te su osigurali tehničku opremu kakva do sada nije korištena ni na jednom sličnom događaju u glavnom gradu BiH. Tako su, ujedno, ispunili i zahtjeve Inninog menadžmenta.

Slavna zvijezda će tako u Zetri nastupiti na sceni od 150 kvadratnih metara, uz LED zavjesu s hologramima većim od 25 metara, zvuk jačine 120.000 vati i specijalne 3D lasere. Kao što su organizatori najavili prije nekoliko dana, sarajevsku publiku će 28. aprila uz Innu zabavljati i čuveni njemački DJ Tom Novy, kao i poznata plesna grupa iz Češke Foulfly Girls. Poznat nam je i ostatak line upa za tu noć, a čine ga najuspješniji regionalni DJ-evi, a to su: Regga E.D., El Mano b2b Lik Jay, Ari Hughes, Pete Dux, Srleone.

Iz agencije Ed Booking također ističu da je prvi kontingent sponzoriranih ulaznica po cijeni od 17 KM rasprodat za svega nekoliko sati. Trenutno je u prodaji limitirana B serija ulaznica po cijeni od 25 KM, koje svi mogu kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Sarajevu (City Pub, Opera Caffe, BBI centar - Pult fonTELe.ba, Pravda, Barbarosa) te u poslovnicama Kupikartu.ba u Mostaru, Zenici, Tuzli i Banjoj Luci. U prodaji je, također, VIP ulaznica za deset osoba po cijeni od 1.000 KM, odnosno za šest osoba po cijeni od 600 KM. Online prodaja www.kupikartu.ba

Sve detaljnije informacije provjerite na officijelnoj facebook stranici ED Booking agencije.