"Ne bavi se time"
16

Gradonačelnik Zadra tvrdi da nema ništa sa zabranom Prijović: Nisam ljubitelj takve muzike

N. O.
Foto:  Sime Zelic/Pixsell/Klix.ba
Foto: Sime Zelic/Pixsell/Klix.ba
Gradonačelnik Zadra Branko Dukić oglasio se o navodima u hrvatskim medijima da je zabranio održavanje koncerta Aleksandre Prijović te tvrdi da se ne bavi organiziranjem koncerata, ali da "lično nije ljubitelj takve muzike".
Dukić je poslao pisanu izjavu za Zadarski.hr u kojoj navodi kako mu nije jasno zašto se "digla tolika fama oko spomenutog slučaja".

"Živimo u slobodnom društvu gdje svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga", naveo je u svojoj izjavi.

Istaknuo je da ŠC Višnjik "ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima pa i onima koji se njemu ne sviđaju".

"Lično, nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome", poručio je.

Podsjetimo, kako je prenio Index.hr koncert se trebao održati u maju u dvorani "Krešimir Ćosić", ali je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srbijanska zvijezda pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Izvor je za spomenuti medij kazao da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u spomenutoj dvorani.