Rokaj Fest 2009
0
EFC nastupili u Zagrebu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ku.ac od benda.
Novi album \"No Pasaran\" je odlican, a nadam se da cu ih ovog ljeta uspijeti gledati negdje i u zivo.
I ja sam slusala Emir and Frozen Camels prije dvije godine na Beer Festu u Beogradu i bilo je fantasticno!
Hahahaha Evo ovih \"muzicara\" iz Sarajeva. Sad ce krenuti pljuvanje. Pripremite se. Svi su blesavi, svi van Sarajeva ih hvale, svako ih zove da sviraju, pjesme im se vrte po radijima na cijelom Balkanu, ali \"muzicari\" kazu da Emir ne zna pjevati. Pa zasto vec jednom iskreno ne kazete da ne volite covjeka jer je uspjesniji i bolji od vas. Jer se nije zatvorio u svoju mahalu, ne cuci u Izlogu i pametuje, nego radi, svira i gura naprijed. Lako je pljuvati, dajte jednom podrzite bilo koga. \"Muzicari\", hahaha.
Ja sam isto Emira i ekipu slusao u Rijeci i bili su odlicni i upucani. Iznenadio sam se da ih publika u Hrvatskoj tako dobro prima. Sretno i dalje!
...ja čuo da čovjek uopšte ne zna pjevati...ne može da potrefi intonaciju i tako to...pa sad....kažem čuo
Ja bila! Bilo mrak. Malo prekratko, ali mrak. Odlicni su.
Ja bila! Bilo mrak. Malo prekratko, ali mrak. Odlicni su.
Prije nego krenu nasi poznati jalni i ljubomorni komentari, samo bih da napisem: Svaka cast kamile! Sretno i dalje. Sve najbolje.