Music Zone scena
93

Davor Gobac i Psihomodo pop hitovima i humorom priredili nezaboravnu noć u Sarajevu

L. R.
Psihomodo pop
Psihomodo pop
Drugu noć Music Zonea otvorili su čuveni Davor Gobac i bend Psihomodo pop.

Grupa Psihomodo pop ove godine obiježava punih 40 godina na sceni i upravo sinoć, svojim nastupom su još jednom pokazali zašto su četiri decenije regionalni miljenici.

Davor Gobac, neodoljivi šarmer i vječiti dječak i danas zrači nestvarnom energijom u kojoj je prisutna publika sinoć uživala.

Kralj rock ‘n ‘ rolla je opet pokazao da je i kralj i humora oduševljavajući publiku duhovitim komentarima i najavama bezvremenskih hitova "Telegram Sam", "Kad sam imao 16", "Ja volim samo sebe", "Nema nje", ali je atmosfera kulminirala kada je ovaj nekrunisani "Fridin" kralj izgovorio njeno ime i na prve taktove publika je plesom i pjevanjem uglas "prizvala" Gobca među svoje redove.

Podsjećamo, večeras će na Music Zone stageu biti i "domaćini i gosti", bend Čizma i proleteri večeras će svirati neke od svojih najvećih hitova kao što su "Galebovi", "Sjećanja", "O Jesenjinu" i brojne druge. Koncert počinje u 23 sata, a ulaznice možete kupiti putem sistema kupikartu.ba ili na ulazu neposredno prije koncerta.