Primijećeno vozilo na Aerodromu
0

FOTO / Da li je David Guetta već stigao u Sarajevo?

Sarajevo-x.com
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Nekoliko čitatelja našeg portala javilo se na redakcijski broj sa pitanjem da li je slavni francuski DJ David Guetta već stigao u Sarajevo kako bi vidio da li pripreme za veliki subotnji party u Zetri prolaze u najboljem redu.

Jedan od čitatelja portala Sarajevo-x.com poslao nam je fotografiju automobila sa Sarajevskog aerodroma sa velikim logom David Guetta.

Prema posljednjim informacijama koje smo saznali Guetta u Sarajevo dolazi sa ekipom koja broji oko 60 članova, a koji su zaduženi za rasvjetu, zvuk i ostale efekte koji će doprinijeti odličnom ugođaju i vrhunskom spektaklu svim ljubiteljima house muzike.

Kako saznajemo, jedan od najpopularnijih svjetskih DJ-eva za miksetama će se pojaviti pola sata iza ponoći, a Sarajlije i goste iz drugih gradova će zabavljati sve do tri sata.

Prije Guettinog nastupa atmosferu će zagrijati warm up DJ-evi Glenn Morrison, Angel Anx i Benjamin De Luxe.

Organizacioni tim sarajevskog nastupa dobio je spisak zahtjeva u kojem je slavni DJ tražio velike količine vode, Red Bulla, spisak domaćih jela i mnoge druge stvari.

Njegov tim će u Sarajevu na raspolaganju imati sedam automobila, a spavat će u hotelu Evropa, gdje je rezervisao čitav sprat.