Na vrhu svijeta
2

Amra Silajdžić snimila najprovokativniji spot do sada

Piše: A. Karadža
Bh. ljepotica Amra Silajdžić nastavila je krčiti svoj put ka svjetskoj slavi. Sarajka na privremenom radu u Los Angelesu se pojavila u najprovokativnijem izdanju do sada, u muzičkom spotu grupe "The Cataracs" za pjesmu "Top Of The World".

Seksipilna Amra u spotu sa još nekoliko golišavih ljepotica zarobljava policajce koji su došli u njihovu sobu. Policajci su nakon toga podvrgnuti "mučenju", ljepotice ih ljube, grizu i valjaju se s njima po krevetu.

"The Cataracs" je američki hip hop indie duo iz kalifornijskog gradića Berkeleya, a snimaju za veliku svjetsku producentsku kuću Universal.

Amra je za Sarajevo-x.com izjavila da je do saradnje došlo preko agencije. Obavila je casting, a potvrdu da je dobila ulogu je dobila isti dan. Istakla je da je atmosfera na snimanju bila odlična.

"Snimanje je bilo super zabavno. Većinu djevojaka sam već poznavala tako da smo dan provele u ćaskanju i zezanju, a u biti je jedna takva atmosfera i bila potrebna da bi sve ispalo upravo onako kako jeste", rekla je Amra za Sarajevo-x.com.

Ovo je treća Amrina uloga u muzičkim spotovima. Nedavno se pojavila i u reklami za modnu marku JustFabulous, a prvu zapaženu holivudsku ulogu imala je u seriji CSI: Miami. Ipak, kaže da joj muzički spotovi nisu prioritet.

"Dosta njih smo morali i odbaciti jer sam bila bukirana za nešto drugo, ali su sigurno dobro iskustvo, posebno kada se radi o velikoj produkciji kao što je ova", rekla je Amra za naš portal.

Samo za Sarajevo-x.com je otkrila da je upravo završila snimanje još jednog spota, koje je trajalo tri dana.

"Jedva čekam da vidim rezultat jer sam sigurna da će biti fenomenalan", rekla je lijepa Sarajka.