Ponovo slobodan
0

Amel Ćurić okončao vezu s Norvežankom

Sarajevo-x.com
Amel Ćurić, pobjednik prvog bh. reality showa "OBN Music Talents“ okončao je vezu s Merriam Leroy, prvom pratiljom Miss Norveške 2006. godine. Ovim se, kako kaže sam Amel, ponovo stavio na tržište i raspolaganje svim slobodnim djevojkama.

"Jednostavno nije išlo i nedavno smo raskinuli. Naime, upoznali smo se prošle godine na ljetovonju na Jadranu. Ona je živjela u Norveškoj, a ja u Sarajevu i nije išlo. Potom je ona odlučila da dođe u Sarajevo i nauči jezik, te smo se opet pomiriili, ali smo nakon izvjesnog vremena shvatili da definitivno nismo jedno za drugo“, kazao je Ćurić, dodavši da trenutno nema djevojku.

Sa Rafaelom Dropulićem Rafom, pobjednikom hrvatskog reality showa "Music Talents“, Ćurić je još uvijek u kontaktu.

"Bio sam pravo ljut na Rafu jer se jedno vrijeme nije javljao, a s obzirom da on nema mobitel, ja nisam mogao njega nazvati. Nakon toga se javio, i čujemo se s vremena na vrijeme“, kazao je Ćurić.

Sa Enverom Lugovićem Kicetom je, također, još uvijek u dobrim odnosima.

"Do prije dvije godine živjeli smo u istom stanu. Potom je svako krenuo svojim putem, i ne viđamo se više tako često kao prije, ali kada imamo vremena popijemo kafu“, pojasnio je Ćurić.

Kada je u pitanju snimanje albuma Ćurić nije želio precizirati kada će album biit završen.

"Album snimam već dvije godine i kada god najavim da će biti završen nešto se dogodi i... Zato ne želim precizirati vrijeme kada će biti završen“, kazao je Ćurić.

Ćurić je student Elektrotehničkog fakulteta.

"Iako su mi na Elektrotehničkom fakultetu ostala još četiri ispita i diplomski, olijenio sam se i već četiri godine nisam položio ispita. Ali, nadam se da ću ubrzo završiti s ispitima, a i upisati Muzičku akdemiju što me mnogo više privlači nego informatika jer se muzikom mislim i u budućnosti baviti“ kazao je Ćurić.

Što se tiče nastupa kaže da ih ima, ali da je zbog recesije morao korigovati cijene.

"Recesija je, ljudi ostaju bez posla i nemaju novca da plaćaju i ulaz i nekoliko pića, tako da su gazde korigovale cijene, a muzičari su se morali tome prilagoditi. Ali, ja sam zadovoljan“, kazao je na kraju razgovora Ćurić.