Muzika
147

Amel Ćurić će održati koncert u Sarajevu 20. maja

Klix.ba
Bh. pjevač i pobjednik druge sezone regionalnog muzičkog showa X factor Adria, Amel Ćurić, u petak 20. maja sprema koncert za Sarajlije.

Bogatim repertoarom uz pratnju benda, Amel će prvi put nakon pobjede na X factor Adria zagrijati sve ljubitelje dobre svirke u My Faceu na Vilsonovom šetalištu.

Uz izvođenje hitova "Neizdrživo“ te pjesme "Te zime“ koja za kratko vrijeme broji više od 4 miliona pregleda na Youtubeu, Amel će sve prisutne podsjetiti zbog čega je on jedan od najboljih vokala Ex Yu scene te iskoristiti priliku i zahvaliti se sarajevskoj publici na podršci tokom natjecanja na regionalnom takmičenju.

"Sjajna energija, dobar repertoar, odlično mjesto za zabaviti se dovoljno su dobri razlozi da u svojim kalendarima rezervirate ovaj datum i uživajte u najboljoj svirci koju ćete dugo pamtiti. Amel je pokazao regiji zbog čega je on najbolji. Ovo je sjajna prilika da se još jednom u to svi uvjerimo, 20. maja“, poručio je Josip Milanović, PR bh. pjevača.

Karte za spektakl koji priprema Amel Ćurić možete kupiti na portalu Kupikartu.ba i na svim prodajnim mjestima u gradu po cijeni od 7 KM u pretprodaji te 10 KM na sami dan koncerta.