Koncert u Banjoj Luci 8. juna
2

Aleksandra Radović ove sedmice završava turneju po BiH

Klix.ba
Aleksandra Radović
Aleksandra Radović
Nakon pomjeranja termina koncerata, izazvanih neuobičajeno hladnim vremenom za mjesec maj, ove sedmice se zavšava turneja "DIVA live Aleksandra Radović".

Već u petak, Aleksandra nastupa u Banjoj Luci, gdje za svoju publiku na tvrđavi Kastel priprema nezaboravan koncert. Dan kasnije, nakon dugo godina čekanja i najava, Aleksandra sa svojim bendom prvi put nastupa pred mostarskom publikom. Za subotnji koncert na Kantarevcu odranije vlada izuzetno veliki interes s obzirom na to da je među njenim fanovima na Facebooku i Twiteru i veliki broj Mostaraca.

Publika iz ova dva grada će biti privilegovana u odnosu na ostale, koji su posjetili neki od koncerata na turneji "DIVA live Aleksandra Radović", jer će na posljednja dva koncerta prvi put biti izveden i prošle sedmice objavljen singl "Čuvaj moje srce", koji je za svega nekoliko dana postao radijski hit sa velikim brojem pregleda na You Tubeu.

Prvi dio turneje, kojom su bili obuhvaćeni Sarajevo, Tuzla i Brčko, bio je izuzetno uspješan pa se očekuje da će publika iz Banje Luke i Mostara nastaviti ovaj trend. Aleksandra svojim singlovima i živim nastupima svaki put iznova potvrđuje zbog čega je u samom vrhu regionalne muzičke scene.