magazin
15

Millie Taylor-Morrison u 80-im stala na ludi kamen i vjenčanicom zasjenila goste

Klix.ba
Osamdesetšestogodišnja Millie Taylor-Morrison dokazat će vam da nikada nije kasno za stvari koje vas čine sretnima. U svojim 80-im Millie je odlučila stati na ludi kamen, a kreacijom svoje vjenčanice je oduševila sve goste na zabavi.

Ona se udala u prekrasnoj ljubičastoj vjenčanici, a bila je sve samo ne obična mladenka. Taylor-Morrison je kosu ukrasila ljubičastim tilom, ogrnula se isto takvom tkaninom, dok je u rukama držala veliki bidermajer.

No, osim što je ona kao ličnost nevjerovatna, nevjerojatna je i njena ljubavna priča. Naime, Millie je bila u braku 41 godinu sa svojim prvim suprugom, no on je preminuo. Godinama kasnije, ponovo je stupila u kontakt s prijateljem Haroldom, kojeg je prethodno poznavala više od šest desetljeća.

Na njihovom vjenčanju bilo je više od 200 zvanica, a nasmijana mladenka sama je kreirala svoju vjenčanicu.

“Ljubičasta je moja omiljena boja, a prethodno sam imala viziju kako bi moja vjenčanica trebala izgledati. Zamolila sam jednog mladog gospodina iz crkve da je skicira, a zatim sam je odnijela na šivanje", kazala je Millie koja je radila kao model prije više od 50 godina, a evidentno je da nikada nije izgubila magiju i šarm.