Sve će biti u redu
479

Mahir Beathouse treći put operisan: Oporavak će biti dug i naporan, ali neću se predati

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bosanskohercegovački muzičar i član benda Dine Merlina, Mahir Sulejmanović, poznatiji kao Mahir Beathouse danas ponovo operisan na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Mahiru je ovo treća operacija u 15 dana, a za sada ne zna kada će će izaći iz bolnice.

"Danas sam imao rekao bih glavnu operaciju kojom su mi povezivali živce. Prvi put osjećam jake bolove. Primam terapiju protiv bolova. Svi živci su bili presječeni. Nadam se da će uz Božju pomoć sve biti u redu. Ne znam kada ću izaći iz bolnice. Izgubio sam dosta snage, ali to što sam bio u formi održalo me je u životu", rekao je Mahir.

Dodao je da se trenutno ne može kretati, ali da od potpunog oporavka neće odustati.

"Oporavak će biti dug i naporan, ali neću se predati. Trenutno se ne mogu kretati, vezan sam za krevet, ali neću odustati, to mi nije u karakteru. Preživio sam sa svojim sugrađanima ono najgore od 1992. do 1995. godine pa ću i ovo", kazao je Mahir.

Podsjećamo, Mahir Beathouse 24. aprila pao je s balkona svoje kuće u sarajevskom naselju Mahmutovac. Nakon pada odmah je smješten na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, a današnji operativni zahvat izveli su hirurzi Adnan Zećo i Goran Obradović.