Lijepa, a i pametna
0

Olivia Wilde: Divlja, seksi i apsolutno neodoljiva

Sarajevo-x.com
Umalo pa kolege: Olivijini roditelji novinari
(Foto: Flaunt)
Fanovi serije "Dr. House" teško će na ovim fotografijama prepoznati liječnicu Remy Hadley. Olivia Wilde, krasotica nevjerovatne prirodne ljepote, fotografirala se za magazin "Flaunt" u... hm, možemo slobodno reći, krajnje agresivnom izdanju.

Za ovu Njujorčanku, koja je odrasla u novinarskoj familiji, Megan Fox je javno rekla kako je zaljubljena u nju (Megan u Oliviju, a ne obratno, mada...). Olivia je, s druge strane, već sedam godina sretno udata za Taoa Ruspolija, srećkovića koji je usput i sin italijanskog princa. Eh, ko se sretan rodi...

Olivia nikada nije željela biti novinarka. Od druge godine željela je biti glumica. Već deset godina je u profesiji, a najveći uspjeh joj je spomenuta uloga u "Dr. Houseu".

Wilde joj nije pravo, već umjetničko prezime, koje je uzela zbog Oscara Wildea. Rođena je 10. marta 1984 . (pa ne pamti našu Olimpijadu). Časopis "Maxim" ju je prošle godine stavio u sami vrh popisa stotinu najseksi žena svijeta. Što se nas tiče, da ju je stavio na sami vrh ne bi mnogo pogriješio.