Kultura
0

Promocija djela Semira Osmanagića u izdavačkoj kući Šahinpašić

Sarajevo-x.com / Šahinpašić
Od 16. septembra, Izdavačka kuća Šahinpašić počinje sa programskim aktivnostima koje će se održavati u novootvorenoj knjižari u ulici Vladislava Skarića 8 (kod hotela Evropa).

U tom prostoru će se održavati mnogobrojne promocije knjiga, seminari, susreti izdavača, bibliotekara, diskusije sa piscima, te okrugli stolovi vezani za tekuću problematiku u izdavaštvu.

Posebna pažnja će biti posvećena edukaciji najmlađih, stoga će subotom biti organizovane interaktivne radionice za djecu, male škole knjige i čitanja, crtanja, ekologije, pravljenja nakita, kreativno-edukativne radionice na temu prevencije narkomanije, zaštite od mina, zaštite okoline...

U subotu, 16. septembra u 19h u novootvorenoj knjižari Šahinpašić održat će se promocija djela Semira Osmanagića, u izdanju ove izdavačke kuće. Moderator promocije je Vedrana Seksan.

Izdavačka kuća Šahinpašić vas poziva da prisustvujete promociji gdje ćete moći provesti vrijeme u opuštenoj atmosferi, družiti se i diskutovati sa autorom, saznati najnovije informacije vezane za aktuelna dešavanja kada su u pitanju nova djela i istraživački rad gosp. Semira Osmanagića.