Kultura
0

Adil Pravedni - novi stand-up show Magacin Kabarea

Sarajevo-x.com
Adil Pravedni, novi stand-up show u produkciji Magacin Kabarea biti će premijerno izveden u četvrtak 22. marta u 21 sat u caffe clubu Gogo na Ciglanama.

U režiji Moamera Kasumovica, Emir Fejzić predstavlja Adila, ponosnog i marljivog studenta Prava, koji slobodno vrijeme koristi kako bi usavršio svoje mnogobrojne talente, sve u nadi da će jednoga dana uspjeti u svijetu show businessa.

Magacin Kabare okupivši mlade umjetnike iz različitih oblasti, za godinu dana postojanja je predstavio jedanaest potpuno novih pred-stava kroz scenske forme koje su nerijetko zapostavljene na domaćoj kulturnoj sceni. Osim premijere ovog četvrtka, članovi Magacin Kabarea do kraja mjeseca predstaviti će još jednu predstavu, a i za naredni mjesec najavljuju raznovrstan program i dobru zabavu uz Late Nite program svakog četvrtka i subote u caffe clubu Gogo.

Zbog velikog interesovanja potrebno je izvršiti rezervaciju mjesta putem Facebook profila Magacin Kabarea, putem e-maila: [email protected] ili na broj tel: 066/935-337.