magazin
0

Osvojite "Brazuka" albume i majice

Proteklog vikenda je u BiH zavladala manija "Brazuka". Svi fanovi najvažnije sporedne stvari na svijetu su putem insertacije u svim dnevnim novinama došli do svojih primjeraka albuma za sličice sa šarenim i originalnim karikaturama fudbalera koji će uzeti učešće na Svjetskom prvenstvu u fudbalu u Brazilu 2014., dok su se sličice u prodaji po cijeni od 0,75 KM po kesici pojavile na svim boljim kioscima i prodajnim mjestima.

Klix.ba je pripremio i veliku nagradnu igru za sve svoje čitatelje u saradnji sa izdavačem albuma u kojoj svi zainteresovani mogu osvojiti jednu od 10 atraktivnih nagrada a to je album sa pet kesica sličica te majicu Brazuka.

Sve što treba da uradite jeste da odgovorite tačno na slijedeće nagradno pitanje:

Koja je reprezentacija osvojila prošlo Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine?

Svoje odgovore pošaljite na mail [email protected] do četvrtka 20. 03. 2014. godine i ulaznice u konkurenciju za osvajanje poklon paketa.

Imena dobitnika će biti obajvljena na portalu Klix.ba u petak 21. 03. u toku dana a nagrade će svi dobitnici moći preuzeti u Tropik Media Shopu na etaži -1 u BBI centru od ponedjeljka 24. 03.

Dobitnici nagrada su: Amar Šljivo, Keyser Soze Mus, Nermina Bučan, Armin Armin, Edin Tabaković, Azra Omeragić, Denis Ćuk, Esma Čaušević, Hećo Ramiza i Danijela Novak.