magazin
0

Kinđurijada 2013: Deseti rođendan najšarenije zabave u BiH

Klix.ba
U periodu urbanog autizma zabava drugačija od konvencionalne je više potreba nego sloboda izbora. Tako se i ove godine nastavlja eksplozija kreativnog zanosa - svi "Kinđuri" imaju priliku biti dijelom obilježavanja desetogodišnje tradicije najotkačenijeg provoda u Bosni i Hercegovini.

Prije čitavu deceniju, potaknuti sopstvenom originalnošću, u želji da naprave što bolji provod, nekolicina prijatelja započinje organizaciju privatnih partyja, koji vremenom evoluraju u "Broj 1 brend za zabavu - Kinđurijadu".

Organizacijski tim s ponosom najavljuje obilježavanje desetog jubileja, s epicentrom zabave 1. juna u sarajevskom Domu mladih.

Nezaboravnu atmosferu će upotpuniti vrhunski DJ-evi Ahmaad, Djarmah, Focho i Bonjasky, a publika će imati priliku pokazati svoje "manekensko" umijeće na Antifashion pisti.

Zbog jubilarne obljetnice, ovogodišnja cijena ulaznice je samo 10 KM, pod motom "100% kinđur! No kinđur, no ulaz!". Za studente cijena ulaznice iznosi 8 KM, a u prodaji će biti i rođendanski paket ulaznica za pet osoba (4+1 gratis).

Bez obzira živite li se "sa ove ili one strane kiča", pozivamo vas da zajedno obilježimo deceniju Kinđurijade i na taj način zakoračimo u novu eru party-potencije, navode organizatori