Film/TV
1

Veliki Brat: Sestre Šegetin proslavile rođendan svog psa

Koliko sestre Šegetin vole svoga psića Chestera svima je bilo jasno već prilikom njihova ulaska u Kuću, budući da je Barbara u svom video profilu izjavila da je tetovirala datum njegova rođenja na ruku.

Sestre Šegetin su povodom rođendana svoga psa na vrat markerom ispisale njegovo ime, a na obraze su nacrtale šapice. Čak se i Mirjana pridružila čestitkama i na čelu ispisala Happy B-day Chester.

Ervin je prethodnih dana izrazio želju da obraduje sestre za Chesterov rođendan, zatraživši od Velikog Brata tortu u obliku psa i čestitku. Međutim, to nije mogao tako lako dobiti pa mu je jučer Veliki Brat postavio nekoliko pitanja u kojima je trebao pokazati svoje poznavanje Barbare. Dobro raspoloženi i šaljivi Veliki Brat je pitao Sarajliju koliko Barbara ima trepavica i psećih godina, ali i koliko mjeseci ima njena kćer. Naravno, Ervina su takva pitanja zbunila i nije mogao naći prave riječi.

Dok je Ervin na torti ispisivao Chesterovo ime i pisao čestitku, stanari su se okupili u dnevnom boravku. Njegov je izlazak iz ispovjedaonice s tortom izazvao oduševljenje među stanarima, a najviše, očekivano, među sestrama Šegetin. Barbara se rasplakala, a Steffani i Tina su komentirale da će upravo zbog takvih sitnica Ervin biti najbolji suprug na svijetu.

Čestitkama se pridružio i Veliki Brat koji je obavijestio potlačene da se i oni mogu pridružiti slavlju i počastiti tortom. Ko zna, možda će ova Ervinova pažljiva gesta biti prekretnica u njegovom odnosu s Barbarom.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Velikog Brata večeras u 21:50 sati na OBN TV.