Postaje napeto u Survivoru
0

Takmičari iscrpljeni, pleme Matambo slavi, počeli su i tračevi

Sarajevo-x.com
Još jedna burna sedmica na otoku je iza nas. Takmičari Survivora, iako gladni, iscrpljeni i pod pritiskom, još uvijek imaju dovoljno snage da se bore za opstanak.

Nakon prve pobjede, pleme Matambo još uvijek slavi. Na drugoj plaži, atmosfera je sve samo ne slavljenička. U plemenu Boruka tenzije su sve veće, a iskre ponovno frcaju između Ave, Aleksandre i Stanije.

Novi dan na rajskoj plaži. Matambo je još pod dojmom pobjede, za koju su, bez pogovora, zaslužne cure.

"Cure su napravile taktiku takvu kakvu jesu. Bilo mi je izuzetno drago. Nije bitno jesi li muško ili žensko, to je pleme, svi smo kao jedno", kaže Radovan.

A Boruka nastavlja po starom. Svađe, zavjere, urote i slična prepucavanja su omiljena razonoda kojom ženski dio plemena krati vrijeme.

"Stanija je cura koja nema svoje ja. Ona je za mene prosječna djevojka. Pred kamerama je jedna, a kasnije sasvim druga osoba", objasnila je Ava.

Aleks je krenula u potragu za tajnim imunitetom i završila na otoku odbačenih. Nije im dugo trebalo da razvežu jezik.

No, bar na jednoj od tri plaže cvjetaju ruže. U Matambu atmosfera nikada nije bila bolja, tenzija i klanova skoro da nema.

"Atmosfera u plemenu je predivna. Radimo, sada pripremamo nekakvu večeru", govori Martina.

Da li je ovako pozitivna situacija u plemenu Matambo privremena zbog pobjede, ili možda zaista dugoročna, pogledajte u narednim epizodama Survivora od ponedjeljka do četvrtka od 21:00 sat na OBN Televiziji.