Film/TV
1

"Tajne petog staleža" i "Kapetan Phillips" u Cinema Cityju

U vikendu koji je iza nas posjetitelji Cinema Cityja su uživali u novim filmskim ostvarenjima. A za ljubitelje dobrih akcionih filmova od 24. oktobra donosimo dva akciona trilera "Tajne petog staleža" (The Fifth Estate ) i "Kapetan Phillips" (Captain Phillips).
"Tajne petog staleža" (The Fifth Estate) je dramatičan triler temeljen na istinitim događajima i priči koja je iz temelja potresla svijet otkrivajući tajne podatke najmoćnijih sila. Peti stalež u modernoj terminologiji označava blogere i pripadnike alternativnog novinarstva. Ovaj film prikazuje njihovu misiju otkrivanja prevara i korupcije u vladajućim slojevima, te izrastanje u organizaciju od čijih su informacija strahovali najmoćniji. Pretprodaja ulaznica počinje od 22. oktobra na blagajnama Cinema Cityja.

"Kapetan Phillips" (Captain Phillips) je film govori o istinitom događaju iz 2009. godine o američkom teretnom brodu Maersk Alabama, koji su oteli somalski gusari. Kroz jedinstvene leće reditelja Greengrassa, ovo je istovremeno napeti triler i kompleksni portret bezbrojnih posljedica svjetske globalizacije. Radnja filma fokusirana je na odnos između kapetana broda Alabama, Richarda Phillipsa (Hanks) i somalskog vođe gusara Musea (Barkhad Abdi). Njih dvojica uskoro će shvatiti da su samo mali pijuni puno većih gospodarskih snaga koje se u potpunosti nalaze izvan njihove kontrole. Pretprodaja ulaznica počinje 22. oktobra na blagajnama Cinema Cityja.

Za sve ljubitelje mašte i kreativnosti Cinema City priprema specijalni Halloween party u Cinema City Café Baru. Više informacija uskoro na našoj oficijelnoj Facebook stranici, kao i na web-stranici www.cinemacity.ba.

Iznenadite vama drage osobe - poklonite im druženje u Cinema Cityju. U ponudi su vaučeri od 30 i 50 KM