Film/TV
3

Steffani ne prestaje provocirati ni izvan kuće Velikog Brata

Sponzorirani članak
Dok Steffani ne prestaje provocirati ni izvan kuće Velikog Brata Mirjana to isto radi samo u kući.

Steffani, na svoj Instagram profil redovito postavlja smiješne fotografije i videe u kojima izruguje donedavnog ljubavnika Ervina. To pokazuje da i dalje prati što se događa u kući. Očito je da i dalje misli na svoju simpatiju Ervina.

Jučer je na svoj profil postavila kolaž fotografija u kojem je Ervin postavljen uz animirani lik Shreka dok je u ljudskoj formi. Iako ne možemo ne primijetiti sličnost, pitamo se što je nagnalo Steffani da objavi ovu, ne baš laskavu, fotografiju. Popratila ju je natpisom u kojem je dala do znanja koliko joj je bila urnebesna: "OBECAVAN! ZADNJA! Ali daleko najjaca slika HAHAHAHAHAHAHAH#nemogusepristatcerit #ervinizam #zabolimeovaslikajesou #kalajtepojedinebudaletine".

Ova objava je došla na red samo nekoliko sati nakon što je objavila popularni "meme" u kojem se izruguje Ervinovoj pristojnosti. U natpisu koji je pratio fotografiju poslužila se hashtagom "ervinizam" za kojeg ne sumnjamo da će se proširiti internetom brzinom munje.

Dok Splićanka i dalje živi u Velikom Bratu u kući je itekako interesantno. Mirjanu jedni je opisuju kao sirovu, neobrazovanu, vulgarnu, degutantnu.... ali ona se i dalje odlično zabavlja i to sa svima. Pokazala je da je jedini stanar koji strpljivo i staloženo odrađuje unaprijed razrađenu taktiku koja mora se priznati ide u prilog svim epitetima koje Miri dodjeljuju. Najnoviji primjer je Đorđe koji je nasjeo na njene igrice i ako je tvrdio da to nikada se desiti neće!

U večerašnjoj emisiji koja ide uživo u programu OBN TV od 21 sat možete saznati koji ukućanin večeras napušta kuću!