Film/TV
0

"Scary Movie 3" ponovo na vrhu Box Officea

Klix.ba
Scena iz filma 'Scary Movie 3'
Scena iz filma 'Scary Movie 3'
"Scary Movie 3" već drugi vikend zaredom je najgledaniji film u američkim kinima.

Horor-komedija "Scary Movie 3" ovog vikenda je uspjela zaraditi solidnih 21 milion dolara. Ovo je već drugi vikend za redom da je "Scary Movie 3" zauzeo prvo mjesto Box Officea.

Disneyjev crtani film "Brother Bear", koji je u američka kina stigao u subotu, a ne u petak kako je uobičajeno, dospio je na drugo mjesto s zaradom od 18,5 miliona dolara. Da se ovaj crtani počeo prikazivati u petak najvjerovatnije bi filmu "Scary Movie 3" preuzeo prvo mjesto.

Scena iz Disneyevog crtanog filma 'Brother Bear'
No, ipak je "Scary Movie 3" u dvije sedmice prikazivanja uspio zaraditi solidnih 78,6 miliona dolara što je više nego njegov prethodnik "Scary Movie 2" ukupno uspio zaraditi.

Drugi film koji je ovog vikenda doživio premijeru, a uspio je ući u top 10 box officea, tačnije na desetu poziciju, je erotski triler sa Meg Ryan "In the Cut".

Remake filma "Texas Chainsaw Massacre" se još uvijek dobro drži te sa zaradom od 11 miliona dolara zauzeo je treću poziciju.

Zatim slijede, na četvrtom mjestu film "Radio", u kojem glumi Cuba Gooding Jr i na petom film "Runaway Jury". Na šestom je film sa Seanom Pennom "Mystec River", za koji režiju potpisuje Clint Eastwood.