Film uskoro u kinima
12

San o ujedinjenju Jordana i Nikea: Pogledajte trailer za film "AIR" kojeg je režirao Ben Affleck

L. R.
Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube
Prime Video je predstavio prvi trailer za "AIR", nadolazeći biografski film o tome kako je došlo do legendarnog partnerstva između Michaela Jordana i brenda Nike.

U režiji Bena Afflecka, film će istražiti što se događalo iza zavjesa u industriji sportske odjeće prije nego što je kultni brend Air Jordan postao dio svjetske košarkaške povijesti.

Film će se fokusirati na priču o Sonnyju Vaccaru, marketinškom geniju za čiju je ulogu zadužen glumac Matt Damon. Vaccaro je čovjek koji je potaknuo Nike da traži najistaknutijeg sportaša svijeta - Michaela Jordana. On će zauvijek ostati zapamćen u ovoj industriji, jer je uvjerio Jordana da potpiše svoj prvi ugovor s tenisicama u jednom od najuspješnijih marketinških partnerstava u povijesti.

Zahvaljujući ovom ugovoru, Vaccaro je postao najpoželjniji marketinški direktor u industriji sportske odjeće. Međutim, film će nas vratiti u vrijeme prije partnerstva Jordana i Nikea, kada je Vaccaro bio ništa više od ambicioznog čovjeka s velikim snovima.

Trailer također naglašava kako je majka Michaela Jordana Deloris Jordan,igrala vitalnu ulogu u sklapanju ugovora koji će promijeniti sportsku historiju. Delores je sila prirode u novom traileru, spremna boriti se sa svima koji dovode u pitanje talent njezina sina, a u ulogu tumači glumica Viola Davis.

Pored Matta Damona i Viole Davis, u filmu glume i Ben Affleck, Jason Bateman, Chris Messina, Matthew Maher, Marlon Wayans, Jay Mohr, Julius Tennon i Chris Tucker. Producenti filma su također Affleck i Damon, ali i Peter Guber, Jason Michael Berman, David Ellison, Jeff Robinov i Madison Ainley.

"AIR" stiže u kina 5. aprila ove godine. a nakon što se prikaže u kinima, film će biti postavljen i na platformu Prime Video. Trailer za ovaj film bio je prikazan i na pauzi Super Bowla, te mu se predviđa veliki uspjeh.