Uz "Avatara 3D" i "Đavo"
0

VIDEO / Premijera "Slagalice strave 3D" u zeničkom multipleksu Ekran

Sarajevo-x.com
Repertoar multipleksa "Ekran" od 28. oktobra predvodi svjetska premijera posljednjeg nastavka horor franšize u kojem ćete izgubiti živu glavu. "Slagalica strave" u 3D-u će vas natjerati da pomislite da je ostavština "Jigsawa" oživjela.

Sedmica Halloweena će publici u "Ekranu" pružiti priliku da sedam dana uživa u predpremijernim BH projekcijama filma "Đavo".

"Đavo" je prvi dio "Noćnih hronika", serijala o strašnim pričama koje je smislio M. Night Shyamalan ("Šesto čulo", "Znaci") i koje sada pretvara u filmove s mladim režiserskim nadama.

Šlag na filmsku sedmicu će svakako staviti i početak prikazivanja najvećeg SF akcionog spektakla i najskupljeg filma svih vremena "Avatara" u digitalnoj 3D tehnici.

Za četvrtak, 28. oktobar, pripremljeno je i posebno iznenađenje. Svima koji dođu na prvu projekciju u 3D-u filma "Avatar", bit će predstavljeno ekskluzivno 23 minuta iz filmskog spektakla "Tron: Nasljedstvo", koji će se u kinodvoranama pojaviti u decembru mjesecu. Iste večeri u cijelom svijetu bit će prikazan dio filma u spektakularnom 3D-u.

Ne propustite priliku da među prvima zavirite u najveći filmski spektakl ove godine.

Informacije o redovnom programu i rezervacije ulaznica možete izvršiti na blagajnama multipleksa ili putem telefona 032 407 518.