Film/TV
2

Poziv damama: Sedmi Cinema City Ladies Night 19. novembra

Cinema City i magazin Ljepota & zdravlje organizuju sedmu po redu noć druženja samo za dame.

"Već prepoznatljiv Ladies Night event osmišljen je sa posebnom pažnjom, u želji da jednom u mjesecu na poseban način zabavimo i ugodimo svim damama uz koktel zabavu, poklone iznenađenja i najnovija filmska ostvarenja", navodi se u pozivu.

Francuska romantična komedija "Obitelj u najam" je na repertoaru sedme Ladies Night večeri. Zabavna romantična komedija podsjetit će vas zašto su Francuzi majstori ovoga žanra.

Paul-André je u svojim 40-im godinama i prilično introvertiran. Bogat, ali sam duboko je nezadovoljan svojim životom te odlučuje kako mu je istinski potrebna porodica. Violette je također u četrdesetima i pršti energijom, no uskoro će je izbaciti iz stana i boji se da će izgubiti skrbništvo nad svoje dvoje djece. Paul-André joj iznosi svoj sasvim pošteni prijedlog, bez smicalica: unajmit će njenu porodicu, a zauzvrat joj otplatiti dugove. U dobru i u zlu…

Cinema City Ladies Night bit će održana u četvrtak, 19. novembra u Cinema Cityju sa početkom u 19:30 sati.

"Za sve dame koje tu noć kupe ulaznicu za film 'Obitelj u najam' naši partneri pripremili su poklone iznenađenja, stoga odvojite malo vremena za sebe i uživajte u dobrom ženskom druženju i filmu. Drage dame, ulaznice za Ladies Night možete kupiti na blagajnama Cinema Cityja", pozivaju iz ovog multipleksa.