Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borise samo naprijed. Dao Bog da ti u Holandiji napravis jos veci posao nego u BiH. Pa da se vratis i zacepis usta svim zlobnim ljudima koji te neznaju a pricaju svasta na tebe. Samo mogu reci da ti nisu ni do nokta.
Boris je zaista jedan divan dečko.......sretno
Bosanci ce oprostiti sve, samo uspjeh ne! Treba bjezati iz ove zemlje dok te sredina poput ove ne otruje!
Lijep, zgodan, obrazovan, uspjesan. Zavrsio fakultet, zavrsiti ce postdiplomski. Radio na TV stanicama kao autor i voditelj, hodao sa dobrim curama, radio u velikoj agenciji, ima svoju firmu i zaposljava ljude. Ima koliko 25-27 godina? Koliko ima jos takvih? Ma on je fuj! Samo u Bosni.
Kakva slučajnost... Zar i njegova bivša djevojka Naida K. nije dobila ovu istu stipendiju na istom univerzitetu, prošle godine? Ekonomija je nekada bila ozbiljan fakultet, a u zadnje vrijeme je postala okupljalište naših estradnjaka-svih generacija. Nemojte brinuti sa njegov skorašnji dolazak sa doplomom, osim što voli na tenane studirati, Amsterdam je grad snova...teško se rastati od njega.
Zna covjek uloziti izgled, a sve ostalo se nauci. Fino sebi nasao Naidu koja ga je , evo, kako vidimo ,povukla u Holandiju posto je i ona gore na vrlo slicnom, ako ne i istom pd. Do sada se lik meljao po nasoj ekonomiji zavrsio jedva, manekenisao, voditeljisao itd a sada za dragom sponzorkom. I tako ce ga cora vuci citav zivot a on pri tome nema kompleksa vec se fino uhljebio. Zalosno je samo sto ce boris i njemu slicni, koji vani , ili ovdje na privatnim fakultetima, za godinu dana steknu zvanje magistra i onda urame sve te zlatne i kicene diplome i priznanja po kancelarijama,office-ima, predstavnistvimai inim \"zacijama\" ,a nasi postdiplomci cekaju po pola godine ili godinu samo odbranu rada, pri tome zavrse 2godishnji studij, poloze oko 10 teskih ispita i nista. A itekako su i pametni i vrijedni (nemaju bas vremena za manekenstvo)i duhoviti i lijepi. Treba znat i umjet. Boris umije.
kliko vidimsamomuskarci komentarisu i pljuju po momku. Smijesno zaista. Koliko ja znam momak je nedavno otvorio svoju firmu i radi uspjesno. A i cega se sve uhvato napravio je dobar posao. I na kraju svim ljudimakoji nisu izasli iz kuce a kamoli iz svog kantona mogu porucitida se napuse k..ca. Tako vi svi pisete i kad FK Sarajevo izgubi ili napravi neki neuspjeh aniste iz mahaleizasli. Borise mada te ne znam mogu ti reci samo naprijed jer ova djeca mogu samo da ti se napuse nause. P.S. A mozda si koju od njihovih djevojki opalio ili se one loze na tebe pa im je krivo.
Ja njega tako volim. On je jedna tako pozitivna i dobra osoba, a pored svega je i tako PAMETAN. He will do amazing things in his life!
koga uopce zanima gdje ce i da li ce ovaj lik raditi postdiplomski??? koja breaking news!!!!
ja nisam ni procito clanak. sto bi sebe zamaro takvim bespotrebnim informacijama. uso sam samo da vidim da li ce te ga majstorski popljuvati. nisam bas zadovoljan. moze to i bolje
a sto uopste citate od A do Ž ovakve članke ako vas ne interesuje? Pa onda ispaljujete svoje licne frustracije ovdje kroz komentare! Pri tom sve same gluposti i idiotizme jer ne poznajete momka, a boli vas sto vi niste u stanju da bilo sta napravite od svojih mizernih zivota, vec po citave dane tupite i pisete komentare (tj. bljuvotine)
kakv je on idiot...boze sacuvaj...u pravu ste oduzima mjesto ljudima koji nesto znaju i zasluzuju...fujjjjjj
Fakat,ko je Boris Cigler ?!
Ko je ovaj??
nemam nista protiv njega, ali jaka stvar, pa ljudi jarane svaki dan diplomiraju, magistriraju, doktoriraju, i sta-svako bi u avaz trebo postavljat svoj uspjeh...ovo je ona cista bosanska tipicna-\"ne mogu biti sretan dok drugi ne vide moj uspjeh i moju srecu\"!!!! Svaka cast momak, ali bila bi ti jos veca cast da si bio niko i nista i jos manje lijep, nego tako-ljepuskast, vjerovatno materijalno osiguran-pa normalno sva vrata su ti otvorena...sretno u svakom slucaju!!!