Scarlett Johansson
0

"Poljubac s Penelope Cruz nije bio seksi"

Sarajevo-x.com
Mlada glumica i pjevačica Scarlett Johansson je na premijeri novog filma Woodyja Allena "Vicky Cristina Barcelona" u Los Angelesu otkrila kako kontroverzni poljubac s kolegicom Penelope Cruz u jednoj od scena ovog filma "nije bio nimalo romantičan i seksi".

Hollywoodske ljepotice su se, naime, našle zajedno na filmskom platnu u ulogama Amerikanki Vicky i Cristine, koje na odmoru u Barcelonu upoznaju jednog umjetnika (Javier Bardem) i druže se s njim.

Iako se oko scene poljupca Penelope i Scarlett digla najveća prašina, 23-godišnja Scarlett objasnila je kako snimanje te scene nije bilo nimalo romantično.

"Oko nas je bilo 60 tehničara koji su jeli sendviče sa salamom. To je zaista bila jedna od najmanje seksi stvari koje možete zamisliti", kazala je prisutnim novinarima.

Njena 34-godišnja kolegica je bila najmanje zainteresirana za pitanja o poljupcu. "To pitanje ste nam postavili već hiljadu puta i žao nam je što nemamo nikakve anegdote sa seta", odgovorila je Penelope.

Iako je osnovna tema novog projekta uglednog filmskog reditelja Woodyja Allena upravo romansa i seks, nijedna od tri pomenute zvijezde nije bila raspoložena za pitanja o privatnom životu.

Tako je Johansson s medijima razgovarale bez svog zaručnika, glumca Ryana Reynoldsa, dok se Cruz i Bardem, koji su navodno u vezi od prošle godine, na crvenom tepihu nisu zajedno pojavili.

Ovo je Allenov četvrti film koji je snimljen izvan SAD-a, a prvi kojeg je snimao u Španiji.