Film/TV
3

Poklanjamo ulaznice za svjetsku premijeru filma "Nemoguća misija: Otpadnička nacija" u Cinema Cityju

Cinema City najbržim čitaocima portala Klix.ba poklanja ulaznice za svjetsku premijeru filma "Nemoguća misija: Otpadnička nacija".

Pogledajte prvi svjetsku premijeru filma "Nemoguća misija: Otpadnička nacija" 30. jula u 18:00 sati u Cinema Cityju. Nagrađujemo dva čitatelja sa po dvije kino ulaznice za ovu svjetsku premijeru.

Sve zainteresirane molimo da svoje podatke, ime i prezime i broj telefona pošalju na e-mail: [email protected] sa naznakom "Nagradna igra".

Dobitnici ulaznica bit će obaviješteni o načinu preuzimanja svojih nagrada. Pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, a Ethan (Tom Cruise) isključen iz zbivanja, tim će se suočiti sa mrežom visokoobučenih specijalnih agenata, Sindikatom.

Ovi vrhunski operativci su odlučni u tome da stvore novi svjetski poredak preko serije sve strašnijih terorističkih napada. Ethan će okupiti svoj tim i udružiti snage sa nekadašnjom britanskom agentkinjom, Ajlom Faust (Rebecca Ferguson), koja je možda pripadnica ove otpadničke nacije, jer će se grupa suočiti sa najtežom nemogućom misijom do sada...

Svi zaineterirani za svjetsku premijeru ovog filma svoje ulaznice već mogu kupiti u pretprodaji na blagajnama Cinema Cityja.